Ailemin Seks Tutkuları

 Pazar sabahı güzel, tatmin edici bir sevişmenin ardından aldığınız derin, rahatlatıcı uykudan uyandım ve hatırlayana kadar bir an için tavana bakarak yattım. Dün gece kendi kız kardeşim ışıl'ı becermiştim. Dün gece onun odasından çıkıp yatağa girerken hissettiğim aynı çelişkili duygular geri geldi ve her şeyin bir daha eskisi gibi olup olmayacağını merak ettim. Abi kardeş sex hikayeleri Belki de ayrılmak ve kendi evime dönmek için bir neden bulmam gerektiğini düşündüm ama sonra kahvaltı kokusu aldım ve mutfaktan konuşma ve kahkaha sesleri duydum.


Kalktım ve Bir eşofman giydim, sonra uzun koridorda hayriye'nin mutfağına yürüdüm ve üç çocuğu masada oturmuş kahvaltıyı yıkarken, hayriye ocağın başında dikilirken buldum. Dün gece giydiği kot pantolon ve yatay gökkuşağı çizgili kolsuz bluz giyiyordu ama yeni duş almış ve güne hazır görünüyordu. Bana döndü ve gülümsedi ve "İşte buradasın. Seni uyandırması için ayşeyi'yı göndermek üzereydim." Masanın sonundaki boş sandalyeyi işaret etti ve "Oturun, kahvaltı hazır" dedi. Ben otururken öne çıktı ve masaya bir tabak dolusu krep, yumurta ve domuz pastırması koydu.

Solumdaki dikdörtgen masada fatma oturuyordu ve solunda Aiden, kardeşi ve Kızım ayşe onun karşısına oturdu. Onlara bakmak gerekirse, Aiden'ın dün gece dışarıdaki mehtaplı tarlada fatma'nin üzerine çökerken onu köpek stiliyle becerdiğini kimse bilemezdi ama ben biliyordum. Biliyordum, çünkü ben bu utanç verici manzarayı kendi kız kardeşimi pencerede sikerken izlemiştim.

Üç çocuk heyecanla o gün için planlarından bahsediyorlardı. Kasabaya giden yolun sapağındaki büyük meyhanede üç yerel grupla bütün gün bir rock and blues festivali vardı ve hepsi dün geceki ortak doğum günü partisinden sonra ortalığı topladıktan sonra oraya gitmeyi planlıyorlardı.

Masanın karşısında, en uçta oturan ayriye'ye baktım ve bir noktada ondan ironik bir bakış yakaladığımı düşünmeme rağmen, olağandışı hiçbir şey göstermedi. Aile içi sex hikayeleri Belki de sadece hayal gücümdü, ama hiçbir şey söylemedim. Bütün durumu düşündüm ama birkaç dakika sonra ayşe konuştu ve "Pek bir şey söylemiyorsun baba. İyi hissediyor musun?"

Boğazımı temizledim ve "İyiyim," dedim. Ben, umm, dün gece çok fazla bira içmiş olabileceğimi düşünüyorum.”

“Gerçekten mi?” ayşe gerçekten şaşırmış bir sesle yanıtladı, "Sizde o kadar çok yokmuş gibi görünüyor."

"Eh, belli bir yaşa geldin," dedim konuşmayı başka yöne çevirmeye çalışarak, "ve sen eskisi gibi idare edemiyorsun." Gerçek şu ki, dün gece hızımı artırdım ve hiç takılmadım, ama ayşe'nın ya da başka birinin aklımda bir şey olduğunu düşünmesini istemedim, örneğin, gerçek ensest hikayeler aklımın derinliklerine inmiş olmam gibi. partiden sonra pencerede kız kardeşinin amı.

"Hadi ayşe, o kadar yaşlı değilsin," dedi fatma parlak bir şekilde, gözünde bilmiş bir parıltıyla bana gülümseyerek, "ve ben" Bir kez yola çıktıktan sonra, bolca dayanıklılığın olduğundan eminim.” Masanın karşısından hayriye'e baktım. ve o göz teması kurdu ama hiçbir şey söylemedi ve sonra gözleri önündeki tabağına kaydı.

Kahvaltıdan ve çok ihtiyaç duyulan bir duştan sonra, Aiden ve kızlara ortalığı toplamaları için yardım ettim. parti için kullandığımız masalar, sandalyeler ve diğer eşyalar ve cinsel üçlülerinin gerçekleştiği düzleştirilmiş çimen parçasına baktığımda, onu tekrar zihnimde görmeden edemedim, ama çocuklar tamamen habersizdi. . Sonra müzik festivali için şehre gitme zamanı gelmişti.

hayriye evden çıktı ve üç genç Aiden'ın ikiz taksisine binip heyecanla gevezelik ederken hayriye, " Şimdi, unutma, içkin çok olursa ayşe'ı ya da beni ara, gelip seni alırız. İçtikten sonra araba kullanmak yok, tamam mı?”

“Evet, anne, Aiden emniyet kemerini takarken, “İçtikten sonra araba kullanmak yok, anladık” dedi ama Fatma yolcu koltuğundan eğildi ve “Sadece sarhoş olmak için değil, müzik için gidiyoruz” dedi.

"Biliyorum," hayriye ısrar etti, "ama bir gün kendi çocuklarınız olduğunda anlayacaksınız. Sadece ara, tamam mı?”

Birkaç dakika sonra, Aiden uzun araba yolundan aşağı sürdü ve hayriye ile beni evinin önünde öylece bıraktı. Ne diyeceğimden, hatta söylenecek bir şey olup olmadığından emin değildim. Yine de hayriye'nin diğer günlerden hiçbir farkı yoktu. Kardeşim ile sex hikayem "Gidiyorlar," dedi ve ekledi, "Atları beslemeye gidiyorum, gelmek ister misin?"

"Sanırım burada kalabilirim," dedim, hayriye ile ahıra gidersem ne tür bir konuşma yapacağımız konusunda garip hissediyorum.

"Kendine gel," dedi gülümseyerek, "Onları besledikten sonra biraz gezintiye bile çıkabilirim, o yüzden birazdan görüşürüz. Eminim kendini eğlendirebilirsin.” Sesinde kesinlikle olağandışı bir şey yoktu ve dönüp ahırlara doğru yürüdü ve beni orada kendi düşüncelerime bıraktı. Biraz düşündükten sonra tekrar içeri girdim ve aşağı odaya indim.nerede uyumuştum. Yatağa tırmandım ve dün geceyi ve tüm bunların ne anlama geldiğini düşündüm. Belki eve erken gitmeliyim, diye düşündüm, belki de onlara hasta olduğumu ve eve gitmem gerektiğini söylemeliyim ki kalıp eğlenebilsinler. Sonra, eğer hasta olduğumu düşünürse, ayşe beni eve kendi götürmek isteyebilir diye düşündüm. Bu onun uzun hafta sonunu mahvederdi. Her şeyi berbat ettiğim tüm farklı yolları düşünerek içini çektim. "Siktir et beni!" dedim yüksek sesle. Orada epey bir süre yattım, kafamda türlü türlü fikirler savuruyordum ama sonra koridorda ayak sesleri duydum ve hayriye kapıya geldi. Kardeşimi deli gibi siktim Hala gökkuşağı renkli kolsuz bluz giyiyordu ama kot pantolonundan kısa mavi kot eteğe geçtiğini fark ettim. 39 yaşında olmasına rağmen bacakları ve vücudu vardı.

"İyi misin ayşe?" diye sordu.

“Evet,” dedim, ama ses tonumun bile iyi olmadığımı söylediğini anlayabiliyordum.

“Bir sorun var, değil mi? ” dedi kapıdan.

Ona baktım ama bir şey demedim, o da ekledi, "Girebilir miyim?"

"Bu senin evin," dedim alaycı gelmesin diye sesimi hafif tutarak.

"Evet, ama burası senin Şu anda oda," dedi yatağa doğru adım atarken. Yatağın sağ tarafına oturdu ve bana bakmak için soluna döndü. "Dün gece, değil mi?"

"Evet," diye yanıtladım, konuşurken iç çektim.

Çantalarını fırlattı ve sandalın üzerine çıktı. yatakta, bacakları bükük, ayakları yatağın üzerinde düz bir şekilde başlığa yaslanıyordu ve "O kadar önemli bir şey değil ayşe, gerçekten" dedi.

"Bunu nasıl söylersin? ?' Ben sordum.

“Bak, gerçekten önemli değil. Sadece seksti."

"Sorun da bu," dedim, "Yapmamalıydık."

hayriye yanıma uzanmak için doğruldu ve yüzünü bana döndü ve sağ elini göğsüme koydu. "Bir dakikalığına düşün," diye başladı, "Tamam, yapmamamız gereken bir şey yaptık, ama gerçekten baktığınızda, bu neden bir sorun?"

Cevap vermeden ona tekrar baktım, bu yüzden devam etti, “Olmamasının ve erkek ve kız kardeşlerin bunu yapmamalarının nedeni hamileliktir. Tek gerçek sebep bu, ama ikimiz de biliyoruz ki hamile kalamam.”

“Sanırım bundan daha fazlası var,” diye yanıtladım ama hayriye etkilenmedi.

“Biliyor musun, şöyle düşün. Aile sex hikayeleri Sen ve ben bugün çocuklarla festivale gidebilirdik ve ikimizden biri, hatta ikimiz de biriyle tanışıp tek gecelik bir ilişki yaşayabilirdik. değil mi?”

“Evet,” diye yanıtladım, ikna olmadım.

“Yani, yapsaydık, onlardan bir çocuk sahibi olmaya çalışmaz mıydık? ?”

“Hayır, “ kabul ettim.

“Yani, gerçekten, genel şemada, siz ve birlikte yapsaydınız ne fark ederdi? Aynı derecede anlamlı.”

Bunun üzerine kaşımın kırıştığını hissettim ve cevap verecek halim yoktu, ama bir bakıma mantıklı görünüyordu. Sonra hayriye biraz daha yaklaştı ve yüzü benimkine yakın bir şekilde, "Aslında, günün geri kalanında kendimize yerimiz var" dedi.

"Cidden " Dedim ama itiraf etmeliyim ki o bunu söyleyince biraz heyecan dalgası hissettim.

“Peki, neden olmasın?” hayriye, “Dediğim gibi hamile kalamam. Tüplerimi yaklaşık yirmi yıl önce bağlatmıştım, bu yüzden böyle bir şey olamaz.” Daha da yaklaştı, kolunu sol omzuma doladı ve beni nazikçe dudağımdan öptü. Öpüşmeyi kestikten sonra sessizce, "Bizden başka kimse bilemez," dedi. O konuşurken sıcak nefesini yüzümde hissettim.

Sanırım o anda ikna oldum ve kız kardeşim beni onu tekrar sikmem için ikna etti ama bulamadım. Onunla aynı fikirde olduğumu ve bunu onun istediği kadar istediğimi söylemem gereken sözler.

hayriye biraz daha yaklaştı, hala sol tarafında yatıyor, göz teması kuruyor ve bekliyormuş gibi görünüyordu. cevabım için. "Biliyorsun," dedim, konuşurken kelimelerimi seçerek, burada keşfedilmemiş bir bölgeye geçerek, "haklısın." hayriye gülümsemeye başladı ve beni bir kez daha öptü. hala nazik bir öpücüktü, ama biraz daha uzun tutuldu, ağzı biraz daha açıktı. Yine içimden soğuk bir heyecan dalgasının geçtiğini hissettim ve önce biraz tereddütle öne doğru uzandım ve sol elimi onun sol uyluğuna koydum. Bir anlığına elime baktı, sonra yüzünde daha fazla araştırmaya davet ediyormuş gibi görünen bir ifadeyle tekrar bana baktı.

Tüm gerçek bana geldiğinde, bir kez daha gidiyordum. Bunu yapmak için, eğer güzel kardeşimi bir daha sikeceksem, buna bir fırsat yaratmaya karar verdim. Kardeşim sikime hayran kaldı Amının tadına bakacaktım. Bir kadını aşağılamayı severdim ve kendi kız kardeşimi aşağılama düşüncesi neredeyse dayanılmaz derecede heyecan vericiydi. ama konuyu nasıl açtım? Bir erkek kardeşine onun am suyunun tadına bakmak istediğini nasıl söyler? Ağzıyla onun en özel teneffüslerini keşfetmek için mi? Bunun için hiçbir sözüm yoktu.

Elimi hafifçe, uyluklarının arasına ve sonra yukarı, ayaklarını karıştırdığında biraz yukarı çıkan kısa eteğinin eteğinin altına, kasıklarına doğru hareket ettirdim. yatağın üstüne. Elim külotunun köşesine dayandı ve ondan gelen sıcaklığı hissettim ve yine ne yaptığımı gördü. Gülümsemesi bir onay işareti gibiydi ve içeri girip güzel ağzını öptüm, ilk kez. Elim külotunun köşesine dayandı ve ondan gelen sıcaklığı hissettim ve yine ne yaptığımı gördü. Gülümsemesi bir onay işareti gibiydi ve içeri girip güzel ağzını öptüm, ilk kez. Elim külotunun köşesine dayandı ve ondan gelen sıcaklığı hissettim ve yine ne yaptığımı gördü. Gülümsemesi bir onay işareti gibiydi ve içeri girip güzel ağzını öptüm, ilk kez.Şimdiye kadar bir öpücük başlatmıştım. Olgun sex hikayeleri Elim eteğinin altında biraz daha ilerlerken bir an öpücüğü tuttum. Sonra tepkisini görmek için öpücüğü kırdım. hayriye, bacaklarını hafifçe aralayarak karşılık verdi, beni okşamaya davet etti, bu yüzden külotunun bacak bandını nazikçe hissettim ve ilk parmağımı içeride çalıştırdım. Bunu yaparken onu tekrar öptüm ve sol kolunu içeri soktu ve elini başımın arkasına koydu, dudaklarını aralayıp denkleme biraz dil katarken ağzımı ağzına tuttu. Bu heyecan verici bir öpücüktü ve biz böyle öpüşürken, bedeninin içimde büyüyen bir açlık hissettim.

Aynı zamanda, ilk başta hissederek, parmağımı külotunun içinde nazikçe çalıştırıyordum. kasık saçları ve ardından iç dudaklarının kaygan ıslaklığı. Parmağım onun hassas dudaklarıyla temas ettiğinde biraz irkildi ama öpücüğü biraz daha uzun tuttu ve sonra kırdı, ben parmağımı onun içinde çalıştırırken benimle göz teması kurdu. Kadınlığının girişini ve dün gece sert horozumdan tohum sağan kaygan ipeksi duvarları hissederek amını biraz daha inceledim. İkimiz de bir süredir konuşmamıştık, ama hayriye tekrar kasıklarına bakarken uzun bir iç çekti.

Elimi iç çamaşırından çektim, suyu olabildiğince fazla tutmaya dikkat ettim. mümkün olduğunca parmağımda onu kedi ve onu nektar ile parıldayarak çıkardım. Yüzüme getirdiğimde elime baktı ve yine konuşmadan bir an bakışlarını tuttum. Buraya kadar onaylamış görünüyordu, bu yüzden ablamın amından gelen tatlı, keskin meyve suyunun tadına bakarak parmağımı ağzıma koydum.

Sessizliği bozan hayriye oldu. "Biliyor musun, beni aşağılamak istediğin izlenimini edindim," dedi. tatlı tatlı ama belli belirsiz bir muziplikle gülümseyerek, "ve sana şunu söylemeliyim ki, bir erkeğin bunu yapması hoşuma gidiyor, bu yüzden istediğin buysa seni durdurmayacağım."

"Bununla iyi misin?" Bütün ev bize ait olmasına rağmen sessizce konuşarak dedim.

“Eğer hazırsan ben hazırım,” diye yanıtladı hayriye ve sırtına geçti ve yatağı biraz aşağı kaydırdı. daha fazla, eteğinin daha da yukarı çıkmasına neden oldu. Şimdi gök mavisi renkli pamuklu külotlar giydiğini ve ayak karıştırmanın kasıklarını amının etrafına sıkıca çekmiş ve şişmiş vulvasının ana hatlarını çizdiğini gördüm. Kardeşim onu sikmemi istedi Kalçalarını kaldırdı ve arkasına uzandı, eteğinin arkasındaki düğmeyi ve fermuarı çözdü, sonra eteği bacakları boyunca kaydırdı, çıkarmak için büktü ve sonra yere düşürdü. Sonra, Yatağa uzandı ve rahatladı, ben onu tekrar ağzından öpmek için hareket ettim. Eskisinden daha fazla dil vardı ama bu sefer sevişmek üzere olan iki kişinin yumuşak, şehvetli öpücüğüydü, erkek ve kız kardeş ya da değil.

Öpücüğü kırdım ve sol avucumu yerleştirdim. tümseğinin üzerinde, parmaklarım bacaklarının arasında gezinirken, ince pamuklu kumaşın içinden amcığının sıcaklığını tekrar hissediyorum. Arkama yaslandım ve sonra onu külotunun arasından öpmek için başımı aşağı indirdim, ağzım hemen hemen onun yarığının üst kısmının olduğu yerde duruyordu ve tatlı kokuyu içime çekerek nazikçe nefes aldım. Sonra başımı kaldırdım, biraz geriye oturdum ve külotunun belini iki kalçasından tuttum. Kıçını kaldırdı ve mavi külotunu indirdim, ilk kez amını ortaya çıkardım. külotunu çıkardım, onları eteğinin üstüne yere düşürdüm.

hayriye'nin kedisi doğaldı, altın sarısı kahverengi bir üçgen saçları vardı ve onu görmek başka bir cinsel heyecan dalgasına neden oldu. benim aracılığımla. Dün geceki lanet gecemizin doğaçlama doğası bana onun amını bir anlığına bile göstermemişti, ama şimdi her şeyi anlayabiliyordum, uyarılmanın aroması duyularımı doldurdu. Bacaklarını biraz daha ayırdığında tekrar eğildim ve bir kez daha hayriye'nin amının kokusunu içime çekmek için durdum.

Sonra, başımı hafifçe eğdim ve onu nazikçe iç kısmından öptüm. dudaklar. Nazik öpücüğü bir anlığına tuttum ve sonra dilimi aralarında kaydırarak onun en mahrem yerini tattım. Bir erkeğin kız kardeşinin amını görmemesi gerekir ve kesinlikle onu tatmak istememiştir. ağzı ve diliyle keşfetmek ya da baş döndürücü kokusunu içinize çekmek için ama ben bunların hepsini güzel kız kardeşimle yapıyordum. Onu yalarken derin bir nefes aldığını ve iç çektiğini, sızan suyunu dilimle ağzıma çektiğini, tadına baktığını ve kadınsı kokusuyla her nefes alışımda daha da heyecanlandığını duydum.

Dün gece, bu amcığı becermiştim, ama pencerede hızlı ve kirli bir eşleşmeydi, önsözü, ön sevişmesi yoktu. Kolektif genç çocuklarımızı dışarıda ay ışığında tutkulu bir üçlü olarak izlerken, bir erkek ve kız kardeş arasında şehvet ve arzuyla altüst olan çılgın bir ensest ilişki eylemi olmuştu. Bugün farklıydı. hayriye ve benim, erkek ve kız kardeşler hakkında böyle bir şey söylenebilirse, bunu doğru şekilde yapacak zamanımız vardı. ihtiyaçlarımızı bu şekilde birlikte karşılamak. Bugün onun amını keşfetme, onunla yakın ve kişiselleşme, onu yakından tanıma zamanım vardı. hayriye'nin amını yalamak ve tatmak için birkaç dakika harcadıktan sonra, dudaklarımı onun klitorisinin ve kaputunun etrafına yerleştirmek için başımı hareket ettirdim, ağzım o özel yerle temas ederken titremesini hissettim. Dilimin ucunu kapüşonunun içine soktum,enfes sex hikayeleri klitorisine hafifçe sürtündüm ve yine titredi ve irkildi, bu yüzden klitorisini ağzımla çalışmaya başladım. Amcığı artık meyve suyuyla doldu ve ağzımla onu boşalmasını sağlayabileceğimi hissettim, bu yüzden bir şeyleri bu sonuca götürmek istedim, ama durdum ve tüm vücudunun başka bir iç çekişle rahatladığını hissettim.

"Durdun," dedi hayriye usulca, ama arkama yaslandım, sağ elimle ağzımı ve çenemi sildim ve "Buna geri döneceğim" dedim.

hayriye tuttu Bakışlarım, sanki sırada ne olduğunu merak ediyormuş ve kesinlikle öğrenmeye hazırmış gibi, ama onun o güzel göğüsleriyle biraz zaman geçirmek istiyordum. hayriye "büyük göğüslü" değildi ama göğüsleri yuvarlak ve dolgundu ve itiraf etmeliyim ki kardeşim ya da değil, onları zaman zaman kontrol etmiştim. Şimdi, onlarla kaliteli zaman geçirme fırsatı ortaya çıkmıştı ve ben de tam bunu yapacaktım.

hayriye'nin somurtkan ağzını öpmek için tekrar yukarı çıktım ve derinden ve tutkuyla öpüştük. Bir an, sol elimin ayasını sağ göğsüne koymak için geri çekildim. Kolluğunda yumuşak sıcaklığı hissettim ve anlamlı bir şekilde gülümsedi ve göğüs dekoltesine baktı. Bana dönüp baktı ve neredeyse fısıltı halinde, "Sanırım bunun nereye gittiğini biliyorum," dedi. Karışık yetişkin hikayeleri Elimi çektim, eğildim ve kolsuz bluzunun yanında açıkta kalan dekoltesini nazikçe öptüm. ve göğüslerinin sıcaklığını yüzümde hissettim. Sonra sağıma döndüm ve sol meme ucunu materyalin içinden nazikçe okşadım.

“Bırak şunu çıkarayım,” dedi hayriye ve başımı kaldırıp arkama yaslandım. Atletinin altından tuttum ve kaldırdım, oturdu ve başının üzerine çekmeme izin verdi. Soluk mavi dantelli bir sutyen giyiyordu ve o klipsi açmak için uzandığında sutyeninden sol meme ucunu nazikçe okşadım. Sutyenini tamamen çıkarmasını beklemedim ve sol memesini ortaya çıkarmak için bar bardağını kaydırdım ve onu meme ucunun altından öpmek için içeri girdim. Öpücüğü bir anlığına tuttum, teninin kokusunu içime çektim, göğsünden gelen sıcaklığı hissettim ama başımı kaldırdığımda hayriye sol avucunu göğsünün altına yerleştirdi ve meme ucunu ağzıma doğru kaldırdı.

Davetini kabul ettim ve dudaklarımı meme ucunun etrafına yerleştirdim, nazikçe emdim, çünkü bu bir cinsel ön sevişme eylemiydi ve beslenme arayışı değildi ve ben konuşurken hayriye'den bir iç çekiş duydum. ağzımla meme ucunu çalıştı. Kız kardeşimin meme ucunun etinin tadına bakarak nazikçe emmeye devam ettim, göğsüne hak ettiği ilgiyi gösterdiğimden emin olana kadar ve sonra bu sefer onu tekrar nazikçe öpmek için sütyen fincanını sağ göğsünden yukarı kaydırdım. sağ meme ucuna. hayriye ve ben bunu tekrar yapar mıydık bilmiyordum ama yaparsak, gelecekte o güzel göğüslere bol bol sevgi vermeyi planladığımı düşündüğümü hatırlıyorum.

Şimdi devam etme zamanıydı. Aldatma sex hikayeleri Hayriye'nin amını keşfettiğimde, güneye taşınmadan önce onu tekrar öpmek için yukarı çıktım. Ben öyle yaptım, Kot pantolonumun içinden sert horozumu okşadığını hissettim. "Neredeyse çıplağım," dedi hayriye, ama şimdi gevşemiş, yukarı doğru çekilmiş ve her iki göğsünü de açığa çıkaran uçuk mavi sutyeninden kurtulmak için hiçbir harekette bulunmadı. Sert sikim üzerindeki elinin hissi kotumun içinden bile mükemmeldi ve biz öpüşürken onun fermuarımı açtığını hissettim.

Öpücüğü kırdım ve hayriye'nin sinekimin içine uzandığını hissettim, benim külot içine ve benim kaya sert horoz ele geçiriyorum. Yüzlerimiz yakındı ve bakışlarımı tuttu ve "Dün gece her şey böyle başladı" dedi.

"Bunu ikinci kez yaptın," diye yanıtladım ve hayriye gülümsedi. yine o yaramaz gülümsemesini ve başparmağını kullanarak kotumun içindeki prekumumu vajinamın uzunluğuna kadar sürdü.

"Eh, kesinlikle tutarlısın," dedi, hala o yaramaz gülümsemeyle, "Bu şey dün geceki kadar zor." Tekrar sol ve eliyle başımın arkasına uzandı ve yüzümü içeri çekti, beni bir kez daha sıcak ve sert bir şekilde öptü ve sonra öpücüğü kesti, "Bir sonraki seviyeye geçmeden önce, harcamayı planlıyor muydun? aşağıda biraz daha zaman var mı?"

"Aklımı okudun," diye yanıtladım ve biraz arkama yaslanıp tekrar onun amına gitmek için döndüm. Göğüslerinin yanından geçerken sağdakine yumuşak bir öpücük kondurmak için kısa bir süre durdum ve sonra onu göbeğinin hemen altından tekrar öpmek için aşağı indim. Sonra yüzümü tekrar amına gömme zamanı gelmişti, ama bir kez daha kasık höyüğünü öpmek için durdum, kasık kıllarını yüzümde hissettim.

Pozisyona geri dönmek için arkamı döndüm. daha fazla kedi aşkı için, ve sağ elimle dudaklarını üstten ayırdım, yüzümü vulvasına bastırdım. Nazik bir nefes aldım, sızan amından gelen kokunun tadını çıkardım, dilimle iç dudaklarının arasındaki girintiyi yokladım.orada biriken meyve sularını ağzıma süpürmek. Bir kadınla oral seksi her zaman sevmişimdir ama bu şekilde zevk aldığımın ablamın amı olduğunu bilmek onu daha da heyecanlı kıldı ve hayriye'ye binip onu orgazm olarak becerme arzusu içimde yükseliyordu. Onun kedi suyunu ağzımın içine yaydım, tadına baktım ve kadınsı lezzetin beni uyandıran büyüsünü yapmasına izin verdim. Suriyeli sex hikayeleri Aldığım her tat, aldığım her nefes onu daha çok istememe neden oluyordu. Başımı biraz aşağı indirdim, böylece dilimi vajinasının içine sokabilir, orada onun tadına bakabilir, yakında azgın aletimi kavrayacak olan duvarların tadına bakabilirdim. Dilim aletim tarafından yakında izlenecek yolu takip ederken hayriye'nin vücudu biraz titredi ve sonra klitorisinin tekrar harekete katılma zamanı geldi. Başımla geri çekildim ve yukarı çıktım, ağzımı tekrar şişmiş klitorisi ve başlığının etrafına yerleştirdim ve dilimin ucuyla bu en hassas noktaya hafifçe vurdum. hayriye'den bir titreme daha geçti ve sağ elini başımın üstüne koydu, nazikçe cesaretlendirdi, belki de beni en çok dikkat çekmek istediği yere yönlendirdi. "Bu harika," diye iç çektiğini duydum.

Klitorisini dilim ve dudaklarımla nazikçe ve sadece biraz emme ile çalıştırmaya başladım, yıllar içinde öğrendiğim denenmiş ve gerçek yöntem. bir kadını ağzımla cum yapmak, çünkü şimdi onu monte etmeden önce hayriye'yi bu şekilde cum yapmak benim görevimdi. Neredeyse anında vücudu gerildi ve "Oh, ayşe! Bu iyi. Bu çok iyi!”

Artık doğru yolda olduğumu biliyordum. hayriye'nin ünlem sesi bana boşalmaya yakın olduğunu söyledi, bu yüzden nazikçe klitorisini çalışmaya devam ettim, kedisinden gelen sıcak suları çeneme sızıyor. Bunu istediğini biliyordum ve ona vermek istedim, bu yüzden yavaşça emmeye devam ettim, dilimin ucuyla vajinasının alt kısmına bastırdım ve hayriye biraz daha ağır nefes almaya başladı.

"Devam et," diye nefes verdi ve sonra titrek bir nefes aldı, "Devam et ayşe, neredeyse orada" ve ardından bir yudum daha nefes aldı. Ensest sex hikayeleri Kıvranmaya başladığında onu yerinde tutmak için ellerimi kalçalarına koydum ve "ayşe! Ayşe! boşalacağım!” Başka bir nefes aldı ve "Ben boşalacağım Ayşe!" dedi. sanki bir uyarıymış gibi ve sonra bir "Ohhhhhhh!!" yaptı. Ses, emmeye, yalamaya, amını çalıştırmaya, gitmek istediği yere götürmeye devam ederken.

hayriye bacaklarını bükmeye başladı ve amını yüzüme doğru kaldırmaya çalışıyor gibiydi, eğerek ve bana sunuyor, bunun onun için olması için beni cesaretlendiriyordu. Titreyerek bir nefes daha aldı ve alçak bir inilti sesi çıkardı ve ardından, "Ohh, Tanrım!!" diye bağırdı. ve nabzı atan amcıktan yüzümde bir sıcak sıvı fışkırdığını hissettiğimde, tüm vücudu üç kez kabardı.

Sonra, hayriye'nin vücudu gevşedi ve uzun bir iç çekti. Boşaltan sex hikayeleri Klitini ağzımdan çıkardım, amına bir kez daha nazik bir öpücük verdim ve elimle çenemi silerek arkama yaslandım.

hayriye uzun bir nefes daha aldı ve "Buraya gel, sen dahi!" Kollarını uzattı ve ben ona sarılmak için ayağa kalktım. Beni tutkuyla öpmek için baş kasabamı çekti, kedisiyle çok yakın olan dudaklarımdan, ve öpücüğü kırmaya hazır olana kadar tuttu.

"Şimdi beni becermek zorundasın," dedi bir çocuk gibi gülümseyerek, "onu orada bırakamazsın" ve sonra sert horozumu tekrar hissetmek için uzandı. "Şu kotları çıkarsan iyi olur Ayşe, yapmamız gereken şeyler var." Yataktan kalktım, kemerimi çözdüm ve kot pantolonumu ve külotumu çıkardım ve onları yerde bıraktım. Sikim gururlu duruyordu ve hayriye'nin ona doğruca baktığını, onu içinde istediğini gördüm. Bu sadece sevişmenin bir başlangıcı değil, aynı zamanda iki insan ciddi bir şekilde sevişmeden önceki son uvertür olan türden bir öpücüktü. Ciddi işin başladığı ve şehvetin tatmin olduğu yer burasıydı. Horozun amına girdiği noktaydı, ve sperm verilir. hayriye'ye bindim ve ona horozumla girmek ve sonuna kadar onu becermek üzereydim. Bu sikiş daha önce değil, ben bitirdiğimde bitecekti ve onu başlatan hayriye olsa da bitirecek olan ben olacaktım. Sağ elimle, bakışlarımı tutarak beni devam etmeye davet ederken, horozumu açıklığına yönlendirdim. Azdırıcı sex hikayeleri Kısa bir anlığına onun açılışında sikimin başını çalıştırmak için zaman ayırdım, onu meyve sularıyla bulaştırdım ve sonra bir kez daha güzel amına girdim, bedenlerimizi birleştirdim.

Doğru gittim. ılımlı bir kısa vuruş itme hızına, derin değil, sert ya da hızlı değil, ama sadece hoş ve eğlenceli bir ritim, ciddileşmeden önce vajinasını doğru dürüst tanımak. Daha önce buradaydım, ama dün gece o kadar dalmıştık ki benim aletim ve hayriye'nin amının birbirlerini gerçekten tanımaları için zaman yoktu. Şimdi, zamanımızı alabiliriz.

Beni burada yanlış anlama. Boşalmak istiyordum ve olmasını dört gözle bekliyordum, olmasını istiyordum ama tohumumu teslim etmeden önce hayriye'nin vücudunun tadını çıkarmak istiyordum ve tam da bunu yapacaktım.

"Orası oldukça dolu," dedi hayriye, beni öpmek için başımı aşağı çekerek ve öpüşmeyi keserken, "Bu işte iyisin" dedi.

Elimden gelenin en iyisini yaptım," diye yanıtladım, o güzel hatta devam eden yeri koruyarak, hayriye'nin amının benim aletimi kucakladığı hissine bayıldım. Birkaç dakikadır böyle sikişiyorduk ve işleri ilerletme ihtiyacı hissettim. Biraz daha derine itmeye başladım, Biraz daha hızlı, hayriye bana meydan okuyan bir bakış attı ve pelvisini eğerek her vuruşta daha fazla horoz aldı. boşaltma sex hikayeleri Sonra bacaklarını etrafıma doladı, beni kendine çekti ve her hamlemi pelvisini bükerek karşıladı. Biz bir takımdık, her biri üzerimize düşeni yaptı. Boşalmaya yakın olabileceğimi hissettim ve kimse beni suçlayamazdı. hayriye'nin tatlı ve güzel amının tadına baktım, ona saygıyla baktım, yüzümü içine gömdüm ve şimdi onu beceriyordum. Nazik, sevgi dolu ilginin zamanı geçmişti ve şimdi ateşli, sert sikişme zamanıydı. Artık güçlü bir şekilde itme ve derin nüfuz isteniyordu ve sevme ve yalama, okşama ve şefkatli bakım sona ermişti.

"Bu daha derine iniyor ayşe," dedi hayriye, ciddi bir bildiriymiş gibi aslında, "ama seni derinden istiyorum."

"Memnun oldum," dedi kendi sesimdeki gerginliği duyarak. Baskımı artırmaya başladım, öncekinden daha derine ve daha serte indim. hayriye leğen kemiğini içime iterek karşılık verdi ve her vuruşunda kendini bana sürttü. Bir sonraki doruğa doğru çalışırken yüzü daha kararlı hale geldi. Geleceğini biliyordu ve bundan en iyi şekilde yararlanmak istedi. Ona sahip olacak, ona binecek ve bizim sıcak, sert sikişimizle birbirimiz için ortaya çıkan o zevk akışını kucaklayacaktı.

Ben de yakın olduğumu biliyordum, ama istedim. hayriye'nin bana vermeye çalıştığı orgazma teslim olmadan önce tekrar boşaldığını görmek için. Sikim zordu, amı ıslak, kaygan ve sıkıydı ve vücutlarımızın birleştiği anda yarattığımız sikiş makinesi mükemmel bir şekilde çalışıyordu. Bu sadece bir şekilde, saf bir zevk patlamasıyla ve kız kardeşimin amının benim tohumumla dolup taşmasıyla sona erebilirdi. hayriye pelvik eğimlerini her hamleme göre ayarlıyordu ve ben evdeki esneme alanına girerken daha çok iterek, daha derine inerek, güzel vücudunda daha fazla yer kaplayarak, kendi adımlarını hızlandırdı, inme için beni karşıladı. Kardeşim hayriye bana sakso çekti Zevkin arttığını, kendi vücudumun gerildiğini, çenemin gerildiğini hissedebiliyordum ve hayriye şimdi ona dalmış olan horozumu karşılamak için pelvisini yataktan kaldırıyordu. Biraz daha kendimi tuttum, boşalmak istiyordum, boşalmaya ihtiyacım vardı, boşalmaya hazırdım ama hayriye'nin orgazmı onu yakalayana kadar biraz daha dayanmak istedim.

hayriye'nin şimdi bir filmi vardı. vücudu ter içindeydi ve onu her ittiğimde nefes nefese, gırtlaktan gelen bir ses çıkardı. "Ahh! Ahh! Ahh!”, odayı dolduran sesti, kendi ağır, tıslayan nefeslerime eşlik ederken, horozumu kız kardeşime çarptım ve sonra onun için oldu. Başını geriye yatırdı, gözleri uzaklara odaklanmış gibiydi ve "Ohh, Tanrım!! tekrar cumming ediyorum, Ayşe, tekrar boşalıyorum!” Yüzü ağlayacakmış gibi görünüyordu, ama gözlerini kapadı ve kendi pelvik hareketi benimkiyle zamansız bir şekilde düzensizleşti, tüm vücudu titredi ve göğsü bir kez inip çıktı ve son bir çığlık attı, ağladı, "Aman Tanrım, Ayşe!!"

Benim için bu kadardı. hayriye'nin o birkaç dakika için kendi cinsel serbestlik dünyasında kaybolduğunu görünce, kedisinin itme aletimi kenetlediğini hissederek, kaçınılmaz olana teslim oldum ve içimden bir zevk patlaması geçti ve ikinci kez cum benimkinin içine pompaladım. abla, hayriye, tohumumu boşaltırken iki, üç, dört kez fışkırtıyor. uzun sex hikayeleri Her hamleye saf ve mükemmel bir zevk civatası eşlik etti ve ilk hamleden sonra daha derine indiğimi hissettim, çünkü ekstra yağ, boşalmamı onun içine mümkün olduğunu düşündüğümden daha fazla iletmemi sağladı.

İtmemi durdurdum ve bana baktığında hayriye'e baktım. Bacakları hala etrafımdaydı ve yumuşatıcı horozum onun içinde kaldı. Derin bir nefes aldı ve içini çekti ve ardından, "Bunu uzun zamandır yapmıyorum" dedi.

"Gerçekten mi?" Hala onun içindeyken sordum.

"Bir süre oldu," diye yanıtladı, yastıktan bana bakarak, "Andy geçen sefer gittiğinden beri değil. Belki sekiz ay." Sarkık sikimi hayriye'nin amından çıkardım ve konuşmadan yatağa oturdum ve sonra hayriye gülümsedi ve ekledi, "Ama kuraklık şimdi kırılmış gibi görünüyor." Sonra yüzü değişti ve dedi ki, "Birden fazla şekilde. Gerçekten aşağıdan sızdırıyorum.”

Akçısına baktım ve hala şişmişti, yeni sikilmiş görünüyordu, ve ondan kağıda kaçan bir damla cum vardı. Onu bu duruma getirdiğim için kendimden oldukça memnun kaldım ve hayriye'nin soluna uzanmak için harekete geçtim. Sızıntısını durdurmak için hiçbir harekette bulunmadı ama sol tarafına döndü, daha da yaklaştı ve sağ bacağını bana doladı. Gerçek kişiler tarafından yazılan sex hikayeleri Sağ kalçamda amının sıcak ıslaklığını hissettim ve o, “Şu an titriyorum. Bana sıcaklığından biraz ver.”

“Üşüyor musun?” Diye sordum.

"Eh, bence sadece sonradan oluşan etkiler, ama ben neredeyse çırılçıplakım ve sen hala gömleğin üzerindesin," dedi ve ekledi, "Sahip olduğum her şey üzerinde bu sutyen." Kendine baktı ve bu doğruydu. Giydiği tek şey, biraz dikkat için göğüslerini bana sunduğunda gevşettiği ama çıkarmadığı mavi dantelli sütyendi. ben de aşağı baktım, ve yine o güzel göğüslere dikkatimi çekerken sol tarafıma döndüm ve sol elimle sağ meme ucunu nazikçe okşadım. okuması güzel hikayeler "Doyamazsın," dedi hayriye, göğsündeki elime bakarken gülümseyerek.

"Beni suçlayabilir misin?" sordum.

"Eh, çocuklar birkaç saatliğine evde olmayacaklar, bu yüzden belki tekrar sertleşirsen, onlar geri dönmeden bir kez daha deneyebiliriz," dedi hayriye, tepkim için beni taradı.

"Düşünme şeklini beğendim," diye yanıtladım, sol baş parmağımla sağ meme ucunu nazikçe gıdıklarken.

"Aslında, bunu alışkanlık haline getirmeye başlamamız gerekebilir,hayriye, "tabii ki hazırsan" dedi. Yaklaştı, çıplak vücuduyla beni kucakladı, bacağı hala üzerimdeydi ve ekledi, "İşler böyle gidiyor, bu süre boyunca benim kız gibi kısımlarımı korumaktan sen sorumlu olmak zorunda kalabilirsin." Kıkırdadı ve sağ eliyle uzanıp sarkık sikimi nazikçe tuttu ve "Sanırım burada yeni bir arkadaş edindim" dedi.

"Yapsaydık dikkatli ol," dedim hayriye'nin önerisini tartarak, "ve çocukların öğrenmesine izin verme."

"Eh, fatma dün geceyi zaten biliyor," diye yanıtladı hayriye, "konuşabildiğinden değil."

"Ama Bunu alışkanlık haline getirseydik, yine de dikkatli olmamız gerekirdi," dedim, "ayşe'nın ne düşüneceğinden emin değilim."

"ayşe kuzenini beceriyor, unutmayın, ” diye yanıtladı hayriye, “fatma ile ne yapmaya çalıştığından bahsetmiyorum bile.”

“Yine de dikkatli olmamız gerekir” diye uyardım.

hayriye ve ben Bir süre orada öylece yattık, az önce yaptığımız seksin parıltısının tadını çıkardık, şimdi pek bir şey söylemedik ve ikimiz de bedenlerimiz yatakta birbirine dolanmış halde uykuya daldık. Çocukların biz uyanmadan eve geldiklerinde ne bulmuş olabileceklerini düşünürsek, pek akıllıca bir hareket değil. Öğleden sonra uyandığımızda kaldığımız yerden devam ettik. Adult hikayeler Bu sefer daha yavaştı, eskisinden daha çok bir sevişme eylemiydi, Kelly'nin üstte olması, güzel göğüslerini bana daha fazla sevgiyle dikkat çekmesi için sunuyordu. Yoğun bir şekilde tatmin ediciydi, tekrar sert ve derinden cumming oldu ve sonra çocukların eve biraz erken gelmesi ve her şeyin normale dönmesi ihtimaline karşı ayrı ayrı duş aldık ya da biz gittikten sonra her şey normale döndü.

hayriye ve ben birlikte bir şeye başlamıştık ve nereye varacağını bilmiyorduk.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski