Annem ile Biri Birimizi Tatmin Ettik

 Arabanın arkasına oturup anneme baktım. Sex hikayeleri Hasan Amca'ya sarılırken sadece başının arkasını görebiliyordum, kolu ona dolanmıştı. Annem sürekli kıkırdıyordu ki bu daha önce hiç duymadığım bir şeydi, sanki tamamen farklı bir kadınla gelmişim gibi hissettim.


"Annen ben araba sürerken vites değiştirmeyi seviyor," dedi Hasan , "Vites kolunu tutmayı seviyor."

"Evet, ikisi de," diye kıkırdadı Annem. Aniden başını Hasan'in kucağına daldırdı, ne yaptığını göremesem de inlediğini duydum. Elini başının arkasına koyduğunu ve aşağı doğru ittiğini gördüm. Penisim çok sertti, çıkardığı seslerden ne yaptığı belliydi.

“Oh, bu iyi,” dedi hasan birkaç dakika sonra, “Al bakalım Nokta.”

Sonunda annem tekrar oturdu, tam sikimi alırken bana döndü. dışarı. Bana gülümsedi ve ağzının köşesinde bir damla boşalma görebiliyordum.

“Onu emmek için boşa harcama bebeğim,” dedi, “daha ​​sonra ihtiyacın olacak. ” Hasan Amca'ya sarılarak geri döndü.

Evin garaj yoluna girdik, o eve ilk defa geliyordum, oraya birkaç yıl önce taşındıklarını biliyordum. , bizimkinden daha büyük bir eve benziyordu ve kasabanın kenarındaydı, tarlalarla çevriliydi.

Arabadan indiğimizde Hasan amcanın pantolonunu düzelttiğini gördüm. Sikimi bir kenara koymuştum ama yine de serttim. Annem yanıma geldi ve beni öptü, dudaklarında tuz tadı alabiliyordum. Ah, bu şimdiye kadarkilerin en iyisi olacak, dedi elini pantolonumun önüne koyarak. Annemi hiç bu kadar mutlu görmemiştim, on yaş daha genç görünüyordu ve hatta ona bakarken, trende ne yaptığımızı ve arabada ne yaptığını bilerek, bir anda dünyanın en seksi haline dönüşmüştü. şimdiye kadar gördüğüm kadın. Ön kapıya doğru yürürken kolunu omzuma attı, yaşanmış gerçek sex hikayeleri diğer elini pantolonumun önünde bırakırken kıkırdadı. Hasan Amca bavulumuzla takip etti.

Biz yaklaşırken ön kapı açıldı, Ayşe Teyzem orada gülümseyerek durdu ama gözlerime dikkat çeken yüzü değildi. Çok derin v yakalı bir elbise giyiyordu. Her zaman onun büyük göğüslerinden etkilenmiştim ama şimdi çok hızlı hareket ederse elbisesinden düşecekmiş gibi görünüyordu.

Eve girdiğimizde anneme sarıldı, onu ağzından öperek . Gülümseyerek çekildi, "Mmmmm, kocamın tadına bakıyorsun," diye güldü.

"Üzgünüm, dayanamadım," diye kıkırdadı Annem.

"Ve seni genç adam," Ayşe Teyze bana döndü, "sözümü büyüttün," dedi, beni öptü, sonra ellerini başımın arkasına koyup göğüslerine doğru çekti. Yüzüm göğsünün arasındaki vadiye bastırıldı, yumuşak ve sıcak hissettiler ve parfümü tatlı ve güçlüydü. Beni tutarken başımı bir tarafa çevirdi, elbisesinin hareket ettiğini hissettim ve meme ucu ağzımdaydı Ensest sikiş hikayeleri Büyüktü, şişe mantarı gibi geldi, yumuşak ve kauçuksuydu ve çilek tadındaydı. Emmeye karşı koyamadım.

“Ah, bir oğlun olduğu için çok şanslısın,” dedi Ayşe, “sana yıllar önce onunla başlaman gerektiğini söylemiştim.”

“O çok küçüktü,” diye yanıtladı Annem, “okuldan ayrılana kadar beklemek istedim.”

Başımı Ayşe'in memesinden kaldırdım, anneme baktığımda hasan amcayı gördüm. elbisesini açmıştı ve göğüslerinden birini emiyordu.

“Yolculuğundan sonra pis olmalısın,” dedi Ayşe, “neden yukarı çıkıp duş alıp üstünü değiştirmiyorsun. İkinizi de her zamanki odanıza koydum.”

Annem elimden tuttu, bavulu taşıdım ve yukarı çıktık.

“Burada mı uyuyorum? fazla?" Kendi banyosuna açılan bir kapısı olan büyük yatak odasına bakarak sordum.

"Umarım benimle yatıyorsundur," diye yanıtladı Annem, "ama buna bakılırsa fazla uyuyabileceğimden şüpheliyim," dedi pantolonumdaki şişkinliği göstererek.

Bavulu yatağın üstüne koydu, tüm kıyafetlerimi çıkardı, ardından kapatıp yatağın altına kaydırdı.

“Peki ya kıyafetlerin?” Dedim.

“Ah, ben burada o zırvaları takmıyorum,” dedi, “sadece baban kontrol ederse diye toplarım.”

Başladı. elbisesini çözüp bir sandalyeye fırlattı, ardından sutyenini, çoraplarını ve askısını taktı.

“Haydi, soyunun” dedi. Sanki dünyanın en doğal şeyiymiş gibi önümde striptizini izlerken donup kaldım, ama yetişmem uzun sürmedi ve sonra beni duşa yönlendirdi.

Birbirimizi yıkadık, ben onun göğüslerine ve amına bakarken o benim sikimle ve taşaklarımla ilgileniyordu. Porno hikayeler Sonra büyük, kabarık havlulardan birini ısıtılmış bir raya asarak birbirimizi kuruladık.

"Bu bir ev," dedim.

"Evet," diye yanıtladı Annem. , “hasan kendisi için çok iyi iş çıkardı, yükseldi ve şimdi patronlardan biri, ne yaptığını bilmiyorum ama dünyanın her yerine para taşımayı içeriyor. Bu yüzden baban ondan hoşlanmıyor, babanın hiçbir zaman hırsı olmadı ve şimdi çok içmeye başladı, asla kendine bir şey yapamaz.”

Aslında hasan amca annemi deli gibi sikiyordu bunun farkındaydım ama elimden birşey gelmiyordu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski